Naj prostovoljni dogodek v Mestni občini Murska Sobota v letu 2019

Kreativci dobili nagrado Mestne občine Murska Sobota

V Murski Soboti, v gledališču Park je 4. februarja 2020 potekala podelitev priznanj prostovoljcem, ki so bili v minulem letu najbolj požrtvovalni in predani prostovoljnemu delu. Priznanja je podelil župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek. 

V kategoriji NAJ PROSTOVOLJNI DOGODEK je komisija izbrala našo akcijo/projekt “Prostovoljci brez meja”, v kateri so sodelovali mladi prostovoljci iz Slovenije, Hrvaške, Litve, Romunije, Estonije in Litve. Mladi so pripravili številne prostovoljne akcije, kjer so pomagali različnim institucijam in posameznikom. 

Utrinek iz govora koordinatorja projekta na podelitvi priznanj: 

“To tako nepomembno delo bi rekel nekdo, ki sedi doma in jamra nad stanjem v svetu, je predvsem najbolj plemenito delo, ki ga lahko človek opravi brez kakršnega koli plačila. Pri tem bi izkoristil priložnost, da omenim prav vsakega posameznika, ki je sodeloval pri projektu, saj se velikokrat le teh sploh ne omenja in se jih omeni le z besedami “hvala prostovoljcem”

Velika zahvala gre Blažu, ki mi je pomagal pri koordinaciji projekta in mi je velikokrat moral biti tudi v moralno podporo, ko se je pri projektu kaj zalomilo. Hvala vsem sodelavcem, ki so nas vzpodbujali in verjeli v naše poslanstvo. Največja zahvala pa gre predvsem vsem prostovoljcem:
Karli, Raheli, Natali, Petri, Željki, Emi, Elenori, Rometu, Andri, Alexandru, Bogdanu, Bernardeti, Diani, Soteri, Oskarju, Triin, Juozasu, Linasu, Zlatku, Mari Liis, Dominyki, Kamili, Jasmini, Haris, Fabianu, Miranu, Elini, Kai, Virag, Adamu, Simonu, Hangi, Juliji, projektnim partnerjem in vsem ostalim, ki so kakorkoli sodelovali ter nam priskočili na pomoč 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: